The art of kubo and the two strings pdf

0

Elokuva kertoo Kubo-nimisestä pojasta, joka saa tehtäväkseen etsiä haarniskan, jonka avulla hän voi puolustautua äitinsä siskoja ja isoisäänsä vastaan, jotka haluavat tehdä hänestä sokean ihmillisyydelle viemällä hänen toisenkin silmänsä. 12-vuotias silmälappua käyttävä poika Kubo huolehtii sairastuneesta äidistään Sariatusta. Kubo ei kuitenkaan koskaan onnistu kertomaan tarinaa loppuun, koska Sariatu ei heikentyneen terveytensä vuoksi muista täysin mitä Hanzolle tapahtui. Kubolla ei ole lupaa liikkua ulkona öisin, koska muuten Sariatun siskot ja Kubon tädit Kasaru ja Washi sekä isoisä Kuukuningas, jotka surmasivat Hanzon ja veivät Kubon vasemmanpuoleisen the art of kubo and the two strings pdf, voisivat muuten löytää Kubon ja viedä häneltä oikeanpuoleisen silmänsä.

Eräänä päivänä kylässä juhlitaan Bon-festivaalia, jolloin voi puhua kuolleiden kanssa. Kubo osallistuu, mutta ei pääse puhumaan Hanzon kanssa eikä muista palata kotiin ajoissa. Karasu ja Washi löytävät hänet ja hyökkäävät, mutta Sariatu saapuu suojelemaan häntä. Sariatu lähettää taikavoimillaan Kubon jonnekin, mistä häntä ei ikinä löydettäisi ja neuvoo tätä etsimään isänsä haarniskan. Kubo ehtii samaan mukaansa yhden äitinsä hiuksista.

Apina kertoo Sariatun kuolleen ja kylän palaneen poroksi. Seuraavana aamuna Hanzoon perustuvan origami herää henkiin ja yrittää johdattaa Kubon ja Apinan haarniskan kaikkien kolmen osan jäljille. Matkalla he törmäävät Kuoriaiseen, muistinsa menettäneenseen samuraihin, joka on muuttunut ihmisen ja kovakuoriaisen yhteensulaumaksi ja uskoo olleensa ennen Hanzon palvelija. He päätyvät järvelle nimeltä Leveevesi ja ylittävät sen veneellä, jonka Kubo muotoilee lehdistä. Kuoriainen sukeltaa etdsimään sitä ja Kubo lähtee perää. Merihirviön katse lumoaa hänet ja Kubo ymmärtää, Apina onkin hänen äitinsä hengen ottama uusi olomuoto.

Kuoriainen pelastaa Kubon ja ottaa myös rintapanssarin mukaansa. Haavoittunut apina surmaa Karasun, joka tuhoaa veneen ennen kuin Kubo korjaa sen taikuudellaan. Rannassa Apina tunnustaa, että hänen ja hänen sisarensa saivat isältään käskyn tappaa Hanzo, mutta hän petti isänsä rakastuessaan Hanzoon. Mutta tämä paljastuu Washin virittämäksi ansaksi. Washi myös paljastaa Kuoriaisen olevan Hanzo, jonka hän ja Karasu olivat kironneet rangaistuksena Sariatun petoksesta.

Hän tappaa Kuoriaisen ja Apina uhraa itsensä, jotta Kubo voi käyttää shamiseniaan Washin surmaamiseksi. Mutta kaksi soittimen kielistä katkeavat. Hanzoa esittävä origami näyttää kypärän olevan hänen kotikylänsä kello ja Kubo lähettää itsensä sinne katkaisemalla shamiseninsa viimeisen kielen. Kylässä Kubo tapaa Raidenin, joka paljastaa olevansa Kuukuningas.

Share.